mrsdundee.reismee.nl

Port Fairy deel 106 !!!!

Hier zit ik dan...nog steeds in Port Fairy! Ik geloof dat ik 6 weken geleden al zou vertrekken hier maar steeds komt er weer iets tussen wat me wil laten blijven! Ik ben inmiddels wel gestopt met werken. Heb de laatste kalfjes leren drinken, 200 kalfjes zijn nog onthoornd voordat ik vertrok, alle kalfjes zitten nu in de buitenweitjes en kan dus met een goed gevoel vertrekken. Ik laat ze in volle gezondheid achter, het is mooi om ze rond te zien springen in de wei!

Omdat ik het werk leuk vond was het t wel een goeie stap om nog even te blijven en nog wat extra centjes mee te pikken, ik zal ze nog hard nodig hebben!

Dat ik in het managershuis in kon trekken was nog een reden om nog even te blijven zodat ik me niet schuldig hoefde te voelen om nog langer bij mn familie te blijven wonen, ze hebben ontzettend veel voor me gedaan en daar ben ik erg dankbaar voor!

Afgelopen zat. was dus de dag dat ik dan ECHT zou vertrekken. Op naar de Grampians, een national park zo'n 200 km hier vandaan om een paar dagen lekker te wandelen en een mountainbike te huren. Afgelopen donderdag kwamen de nieuwe managers van de farm overvliegen uit Nzeeland (een getrouwd stel en hun neef) en omdat hun huis nog niet klaar was trokken ze bij ons in. Nou ik kan je vertellen: wat een feest! Bere-gezellig! Na 2 geweldig gezellige dagen met tax-free vodka en whisky met hen had ik eigenlijk helemaal geen zin om te vertrekken! haha! Ze wilden graag dat ik op de farm met hen bleef, het klikte zo goed en de vrouw die de kalfjes gaat doen wilde dat wel graag samen met mij doen, ja weer een hele egostrelerij voor mij! haha! Maar goed, ik heb t farmwerk afgesloten hier dus dat wilde ik sowieso niet. Ga je naar de kroeg in het dorp hier kom je weer bekenden tegen: ben je nu nog steeds hier! 2 vrachtwagenbaantjes aangeboden weer...grrr maak het me nu niet nog lastiger!

Dus zatmorgen zou mn manager me naar de grampians brengen. Om 10 uur vraagt ie: en Koffers gepakt??!! Uhhh nee alles ligt nog uitgespreid door mn slaapkamer, de mooie stapeltjes gewassen kleding die ik een tijd geleden gemaakt had om mn koffer te pakken waren inmiddels al weer overhoop gegooid omdat ik alle kleren al weer een keer aan gehad had!haha! Dus ik was nog steeds niet klaar om te gaan! en jah, mn gevoel volg ik dan ook gewoon, als het goed voelt om te blijven dan doen we dat gewoon! Dus we maakte er een dagtripje Grampians van en 'Savonds was ik gewoon weer terug in Port Fairy waar een heerlijk warme maaltijd voor ons klaar stond!

Het is nu maandag. Omdat we maar 1 auto hebben heb ik Vanmorgen mn manager naar het werk gebracht en ben ik terug gegaan om de nieuwe managers op te pikken om hen Warrnambool te laten zien. De neef die mee over is gekomen had nog nooit een koala of een kangaroe gezien. Op weg naar Warrnambool ligt 'Tower Hill' Een enorme krater wat vroeger een vulkaan is geweest. Het is een National Park nu en er huppelen kangaroes rond en koala's. Dus ik dacht hop daar rijden we even doorheen, en jawel hoor, daar stond meneer japanner met zn 19 inch scherm-camera (haha) foto's te knippen van een boom....wat the heck is die aan het doen??? We konden geen koala zien,....misschien houdt ie van bomen. (bert visscher over een eco-huftertje met een spitse baard: Praat jij ook met bomen??) Maar uiteindelijk zagen we dan de koala wiebelend met de wind in het topje van de boom! super! en 5 min later kwam skippy voorbij skipperen! Skipper de Pipper!

Nou dat was toppie!

Dus NU heb ik besloten om zaterdag naar melbourne te vertrekken, daar even een etentje en een stapavondje te doen met mensen die ik tijdens mn vorig verblijf daar ontmoet heb en dan een weekje een familiebezoek te doen en van daaruit naar Nieuw Zeeland te vliegen!! (de vlucht is overigens nog niet geregeld dus het zou eventueel in een bepaald scenario van andere opportunities echter alsmede nog net ff op iets anders eventueel bij wijze van spreke uit kunnen lopen).

Je snapt t wel!

Tot de volgende ronde!

dundee

Ellen

Goed bezig!
Ook jij lekker je gevoel volgen en doen wat goed voelt. Of je in Nieuw Zeeland aan komt dan zien we inderdaad nog wel. Maar ja, plannen kan geen kwaad. Zo zou ik vorige week maandag bij de aardappelen beginnen, maar ik heb tot op heden nog geen aardappel gezien :p. Ik kan straks gaan solliciteren als verhuizer ;). Maar ja, genoeg gelult!

Geniet er van en we schrijven!

xx

marieke

jaja, en zo hebben we vandaag de vlucht geboekt! 8 dec vlieg ik naar NZeeland. Op naar Kiwiland!