mrsdundee.reismee.nl

Shower!!!!!!!!!!

Hey!

ben ik weer, eindelijk gedouched!!

We zijn weg bij de boer en verhuisd naar een heerlijke schone camping!

We hadden de camping van de week al geboekt voor zondag (we hadden bij de boer betaald tot zondag) maar we konden t geen dag mr uithoudenbij de boeren hebben vanmorgen onze spullen gepakt en zijn naar decampinggereden in de hoop datze ons een dag eerderdan gepland lieten inchecken.

Bij de receptie op de camping waren we zo weer buiten! geen probleem dat we n dag eerder kwamen....zet jullie tent maar op!hmmm of dat nu kwam doordat we er zo lief uitzagen of omdat we een uur in de wind stonken om ons zsm uit de receptie te krijgen is nog een raadsel!

Echt waar blijer zijn we nog nooit geweest met een warme douche en schoon water!!!! oh HEAVEN!!! GENOT!!!

We hebben niet gewerkt vandaag omdat tregende.Schijnt dat ze geenrisico's willen lopen met werknemers die in de modder vast komen te zitten en zijn nogalbang voor overstromingen vandaar dat erdusook echt niet gewerkt wordt in de regen.

Morgenbeloofdt weer niet veel beter dustisnog maar de vraag ofwedan kunnen werken, anders wordt t gewoon wr maandag!

Hier op de camping is het reuzegezellig! Bij deboer op t erfhadden we een turks/australische buurman met 2 traantjes getatoeerdlangs zn oog dieiedere dag ongevraagd hele verhalen op kwam hangen over zn handeltjes en er waren 2 heren uit Bosnie die ook op de farm werken. De Bosniers zaten in een bassie en adriaan caravannetje en daar zijn we een avond een pilsje gaan drinken en nog een keer koffie smorgens. Erg aardige kerels, 1 sprak echter geen engels en brabbelde wat zonder gebit in (leek echt op bassie!) en de ander kwam met zn lifestory aan vanmorgen dat ie uit bosnie moest vluchten met zn gezin en in duitsland gewoond had en nu in Brisbane. Echt een heftig verhaal, de man voelde zich nergens thuis, je zag de pijn in zn ogen.

Tjah zo krijg je vanalles mee hier!

Oh jah! hier op de camping is het reuzegezellig! een aantal ozzies ontmoet, erg leuk en een aantal fransen en een engels meisje. Echt een superavond gehad, (by the way ik heb een gitaar gekocht) vannavond wat gitaar gespeeld en gezongen, toen haalde Frenchie zn gitaar tevoorschijn en die kon echt goed jengelen en hij durfde net als ik niet echt te zingen (helden op sokken hier joh!) Maar toen haalde ozzie zn mondharmonica tevoorschijn en al met al was t n reuzegezellig geheel!

Het regent nu, lig nu in mn tentje, tis best koud (FREEZING zeggen ze hier!!de watjes, niks gewend!).

Maar goed de ozzies zeggen dat ik moet gaan trucken voor 'the mines' (mijn) hier! Echt moet je doen , verdient super, ze nemen je meteen aan, ze schreeuwen om mensen, bladiebla!

na jah! Wie niet waagt die niet wint dus ga van de week s even informeren hiero!

nou dat was t wel weer, de batterijis bijna leeg en ik moet om 6u op morgen (hopelijk) om te werken, als t niet te lang doorregent heet dat...

Nou truste dan maar!!!!

grtz vanuit emerald

Jenny

hmmm...turkse vent met 2 traantjes onder z'n oog...tja, wat wil je op zo'n boeven eiland he!