600km terug voor werk!
Jaaaahaa
zijn we weer!
Poeh, een hele reis achter de rug weer!
Vandaag aangekomen in Emerald (thv Rockhamptonrichting outback).
Morgen beginnen we met druivenplanten knippen!
We verblijven nu bij de boer op t erf waar zo'n 10 tentjes staan van backpackers die hier ook aan het werk zijn. Het werk schijnt best goed te doen te zijn, tis alleen loeiheet hier! Maar dat komt goed, de nachten zijn erg koud! 'snachts al een paar keer wakker geworden met mn bijna bevroren koppie net uit de slaapzak! echt waar tis gewoon je neus warm blazen hier snachts!
De afgelopen dagen zijn we met tarzan en zn tweelingbroer uit ozzie en zn duitse vriendin samen hiernaartoe gereden. Nou echt waar, meer tarzan kun je niet zijn. Ze leven voor de natuur en de beesten en weten daar dan ook echt alles vanaf. We reden met 3 auto;s achterelkaar en het was oppassen geblazen want voor je het wist trapten ze op de rem, hup de berm in want ze hadden weer een beest gezien, een krokodillenrivier, een zeldzame plant, een lieveheersbeestje achter een grote steen, haha bij wijze van natuurlijk maar echt deze tarzan let overal op behalve op de weg (al slingerend dus!)
Overal stoppen, een half uur later weer s langzaamaan de auto inklimmen en eindelijk wr go!
Nou na 3 dagen op de meest geweldige maar meestal nutteloze plaatsen gestopt te hebben besloten we het laatste stukje alleen te rijden en hen in Emerald wel weer te zien!
Als het goed is kunnen we vanaf donderdag met zn 5en een huisje (hutje) huren van de boer , dan hebben we onze eigen badkamer en zodus dat is helemaal super.
We kunnen hier zo'n 3 maanden blijven dus we zien wel hoe t bevalt, zou fijn zijn om even lekker wat bijelkaar te sparen voor de rest vh jaar!
Groetjes!!!!!