On my own..
Na een tijd van veel dingen doen, mensen ontmoeten, indrukken opdoen zit ik nu alleen in mn tentje in Hervey Bay. Afgelopen weekend zijn we met n stel uit Friesland 2 uur terug naar beneden gereden om daar naar de markt te gaan ewn n laatste wijntje te drinken voordat zij weer ri t zuiden gingen en wij ri het noorden. Beregezellig! We kwamen nog vast te zitten in een modderige wei! Een aantal mensen probeerden ons eruit te trekken maar tevergeefs, we konden t oog niet vinden onder de auto waar we een touw aan konden maken! Nou echt na 20 min kwam cowboy dundee met zn dikke 4wheel drive en heeft ons eruit getrokken!
Mn reisgenoot had besloten om een 2daagse tour Frasier Island te doen, ik wil dit heel graag nog doen, maar ik wil eerst graag werk hebben en het regent nu de hele week dus vind t zonde om zoveel geld uit te geven op zo'n mooi eiland als t alleen maar regent. Dus ik heb mn reisgenoot vanmorgen afgezet in de haven v Rainbowbeach en ben met haar auto terug naar boven gereden naar Hervey Bay waar zij weer afgezet zal worden morgenavond. Onderweg even stoppen voor wegwerkzaamheden, komt er even zo'n dundee met n Stopbord met je kletsen, haha, wederom :leuk volk!
Gisteren over en weer gemaild met een gezin uit Townsville. Man en vrouw zijn militair en vrouw studeert dit jaar af voor haar master psychologie! Jow! Hoe gaaf! Ze hebben n jongetje van 1,5 en van 3 jaar.
De man schreef : misschien kunnen jullie wel van elkaar leren en ervaringen uitwisselen maar het is niet de bedoeling dat jullie me dadelijk met zn 2en gaan observeren hier! Haha!
Al met al erg leuke mails gestuurd en ben nu aan het wachten op hun bevestiging.
Hoop dat het doorgaat heb er erg veel zin in!
Dan zit ik hier nu dan in mn tentje om 19u, pikkedonker, regen en int dorp is nix te beleven.
Tijd voor bezinning! Mn broer die 13jaar geleden het avontuur aanging in Australie (toen communicatiemiddelen als email,minilaptop en mobielnog grote toekomstige woorden waren!)zei me van te voren: je hebt af en toe een periode van rust nodig of een periode van werken (regelmaat). Als je alleen maar rondreist, megaveel indrukken opdoet, mensen tegenkomt dan gaat alles zo snel en heb je nauwelijks tijd om te verwerken wat je nu eigenlijk allemaal gedaan en gezien hebt. Dat gevoel heb ik nu! Ik zit hier ik denk: jee wat moet ik gaan doen, ik verveel me, niks te doen hier!
Ik ben mn reisverslag s na gaan lezen vanaf t moment dak vertrok en dacht,, oh ja jee ik ben ook nog in singapore geweest! Haha! T stel uit Friesland vertelde zooveel verhalen wat ze allemaal al gezien hadden! Ik dacht jee! Wat hebben die al veel gezien, ik kon helemaal nog niet zo veel vertellen, maar nu ik er over nadenk heb ik t niet echt goed laten bezinken want ik heb al zoveel meegemaakt hier!
Een moment van alleen zijn is dus denk ik wel de beste manier van even terugpakken, bezinken en daarna weer verder!
Goh super! Nou dat was het dan wel weer! Woensdag rijden we weer een stuk omhoog en vrijdag willen we in een klein dorpje aankomen (Town of seventeen seventy) (1770 duh)waar we ‘s avonds naar een Rodeo gaan kijken!! Joehoe!
waar is de respect button???
haha, ja je wordt hier gedwongen om zelf iets te verzinnen!
ok dan hier komt ie...
RESPECT meid!!!!
Dear Marieke,
Sorry dat ik door prive omstandighedenn geen afscheid van je heb kunnen nemen.
Ik wens jeveel plezier en alles goeds toe.