Welkom op mijn Reislog!
Hallo en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Marieke
Hey Marieke, veul plezeer Downtown en loat dich neet kinne. Gank d'r veur en den zeen we dich hie weer snel truuk.
Ha Marieke.
vind het toch allemaal wel raar... dat je over een maandje niet meer hier bent.. een jaartje niet zo maar even afspreken of stappen... Ik hoop wel dat we hééél veel contact hebben via mail of sms of wat dan ook.. want ik ga je hééééééééééél erg missen...
you are a friend 4 ever, where ever you are!! you are always in my heart!!
Liefs Linda
Ha Marie! Fijn dat we met je mee mogen reizen door Australie. Ver weg en toch dichtbij. We kijken nu al uit naar foto's van een schaapscherende Marieke! Dus vergeet je kapperssetje niet mee te nemen! We gaan je volgen. Nu alvast heel veel succes met het halen van je doelen!
Hé marieke,
Thanks dat ik met je mee naar de outback mag. mooi om door jouw ogen mee te kijken naar een land waar ik nog nooit ben geweest. je staat al onder mijn favorieten. Toppie. Find yourself!! en bovenal geniet!
Hee spetter, fijn dat ik ook een beetje mee mag down under!! :-) Je bent en blijf een wereld meid je bent er altijd voor me geweest en ik zal er ook zeker altijd voor jou zijn!!! Vind het echt vet, ruig, knap en vel lef hebben wat je gaat doen! Geniet ervan Mindy en volg je hart he meid!! Laat je niet gek maken en zeker niet met je sollen!!! Je bent m'n spetter dat weet je en ik zal je ook enorm missen meid maar ben ook erg blij voor je want dit gaat je goed doen. Take it easy and keep safe!! GOOD LUCK meid!!! xxxxx 007
Hey Marieke,
Ik blijf je volgen alleen nu ff niet beroepsmatig;-)
Suc6 !!
Anna
Hee Marieke,
Het zal stil worden hier zonder jou!!
Ik hoop dat je een te gekke reis gaat meemaken en ben blij dat ik je een beetje kan volgen via deze site. We houden elkaar natuurlijk ook op de hoogte via skype en zo.....
"A part of you will always be with me, best friends forever!!"
Veel plezier en geluk "Down under"!!
Frank
Hey Mrs. Dundee,
Peter en ik wensen je heeeeeeel veel plezier. Dat alle spannende dingen je goed mogen doen en vooral die knappe Aussie's ;) We zullen je goed in de gaten houden via je site. Geniet ervan lieverd!!!
Knuf Wendy en Peter
He Marieke,
Ga heerlijk genieten, van je prachtige reis. Ik ben best wel een beetje jaloers (is dat een emotie?). Ben benieuwd naar alle foto's en belevenissen. Doei en veel plezier!
Hallo Marieke,
Wij wensen jou goede reis en hopen dat je veel indrukken en inspiratie zult opdoen het komende jaar in Australie.