mrsdundee.reismee.nl

laatste daagjes in NZ!

Joehoe!

Pff, 2 weekjes zijn weer omgevlogen! ik heb wat afgejakkerd met baas en kids!

sow! hele familie ontmoet, de familie-coach/counseler- in opleiding uitgehangen en nu eindelijk weer rust! haha! Kids van 8 en 11 jaar die bijna alles hebben wat ze begeren en het leek alsof ze het niet echt wisten tewaarderen...maar ja wat wil je als je opgroeid met alles binnen handbereik... mam ik heb heel wat vragen voor je als ik thuiskom, ik kan me onze campeertripjes herinneren als een geweldige leuke tijd namelijk! De dochter van 11 kon aan het eind vd dag alleen maar dingen opnoemen die niet leuk waren...best frustrerend na iedere dag energie en moeite steken in dingen die ze leukvindt, maar als ze 3 uur plezier heeft en de laatste 5 min niet meer, is haar hele dag geruineerd...hmmm hoop niet dat je dit met ons door hebt moeten maken! en de jongste moest iedere minuut geamuseerd worden...kon weinig voor zichzelf doen...ik weet dat ik enorm verlegen was vroeger ( JA ECHT WAAR!) dus ik kan me voorstellen dat ik nog erger was! altijd maar hangen! Lijkt me ook niet altijd plezierig! Maar goed, al met al zeiden de kids het toch erg leuk gevonden te hebben en vonden ze het niet leuk dat ik wegging en ik moest mn studie maar in Nzeeland afmaken! haha! Nou dus als het er op aan komt toch wel waardering!

En ik heb er ook leuke herinneringen aan over gehouden: ik heb nog nooit iemand zooo vast zien slapen als haar! haha! ik lag met haar in een tent en als ik 'smorgens wakker werd lag ze in mn tas te snurken! Het luchtbed was voor haar echt niet nodig, ze lag er nog geen 10 min op te slapen en ze lag er al weer naast!

Omdat het haar verjaardag was afgelopen week en zijop gitaarles zitheb ik haar mn gitaar geschonken. Daar werd ze toch wel even stil van!

Maar goed!

Ik heb erg mooie plekken van NZ gezien en enorm genoten! ondanks de voorspellingen van slechtste zomer in 20 jaar tijd en veel regen, heb ik mogen genieten van enorm veel zon en ruim 30 graden! nou! beter had het niet gekund! Aan de zee, aan het meer, boottochtjes, bisquiting, wakeboarding en in Lake Tarawera van heetwaterbronnen mogen genieten!

Lake Tarawera ligt zon 20 km van Rotorua af, en aan de andere kant van het meer (waar je alleen met boot kunt komen) ligt een natuurcamping. Het strand is er zo heet dat je in het water moet rennen anders verbrand je je voeten!! het water is aan de oppervlakte heerlijk warm en hoe dieper het wordt hoe kouder. Maar zelfs in het midden van het meer is het water nog zo'n 19 graden! echt heerlijk!

Op sommige plekken komt de stoom van het water af! een maffe en geweldige ervaring!

Op Big Day Out, het festival in Auckland waar ik een geweldig verjaardagsfeestje hebgenoten,ontmoette ik een vriendengroep die me uitnodigden om mn laatste weekend in nzeeland met hun door te brengen. Ze zitten in auckland in een hotel nu en hebben voor mij bijgeboekt! na ja! vanmorgen ben ik in hamilton op de bus gestapt naar auckland. Ik kreeg de hotelgegevens doorgestuurd en ze zouden een sleutel voor me achterlaten bij de receptie! haha, dus ik gauw op internet opgezocht hoe ver ik moest lopen van busstation naar hotel....1,5 km. Schouders eronder en Niet vallen! Nou puffend kwam ik bij het hotel aan waar ik nu op mn kamertje zit met een mooie roze knie die goed aan het genezen is!

Vannavond gaan we uiteten met zn allen (geen idee wie 'zn allen' is maar dat zien we straks wel!)

Maandagmorgen is het dan zover, op het vliegtuig naar Perth... 2 daagjes in Perth en dan naar Indonesie!!!!! man ik heb nog geen tijd gehad om iets te plannen! Ik zie het allemaal wel weer! Ik weet dat een nederlandse jongen die ik in Raglan ontmoet heb ook naar indonesie gaat, een dag later dan ik, dus wie weet kom ik hem nog ergens tegen.

Langzaamaan weer zin om naar huis te komen!

See you soon!

Linda&Robbert

Ha Marieke, zo te lezen heb je nog een leuke paar dagen in Nieuwzeeland. Geniet nog van je laatste maandje in Nieuwzeeland/Aussie/Indonesie, en dan zien we je in maart wel weer een keertje. Maar eerst nog genieten daar!!! tot gauw lieverd. doei xxxxx

Ellen

Haaaaaaaaa!
Oh men de tijd vliegt ja! Maar 1 tip, ga in ieder geval iets plannen, want doordat ik niets gepland had toen ik in NZ aan kwam hebben ze mij op de douane aangehouden (weet je wel drugstest en alles á la tv) omdat ik een risicogeval was voor drugssmokkel en zo! haha... verhaal komt snel op de site. Maarree heeeeeeel veel plezier terug in Australië en natuurlijk in Indonesië!
xxx Ellen

marieke

ELLEN!!!!!!!!!!! je moet ook gewoon een adres invullen op je papiertje!!! hostel kiwi quasi in wellington...of zoiets! :)

Rob Schreurs

Ha Marie!! Is het alweer bijna zover? De tijd vliegt echt voorbij hè.. Geniet er nog maar goed van, voor je het weet ben je weer hier (wat wij niet erg vinden!?!)
Veel plezier gewenst vanuit een winters Maasbree!

marieke

jaja, net even 14 uurtjes gereisd, eindelijk aangekomen in Perth...pff wat een dagje! nog 4 weekjes! tot gauw! BRRRR in de kou.... Hier ist nog 27 graden om 23 uur!