mrsdundee.reismee.nl

Get mad, then get over it!

jojo! Zitten we dan in huize Finnigan aan de zee. 2 dagen in bed met een keelontsteking, uitzicht op zee vanuit mn bed maar eerlijk gezegd kan me dat niks schelen!

Ik denk dat niemand het leuk vindt om ziek te zijn, nou ik zeker niet! Mn eigen spuug doorslikken doet nog pijn! En een mens heeft wat spuug weg te slikken ben ik achter! Zondagmiddag kwam het opzetten, maandag gewerkt, ze vroegen zich al af waar die smile van me gebleven was, dinsdag hele dag in bed gelegen, alles uit de kast getrokken Paracetamol, keelspray, mn baas had maandag al strepsils voor me gehaald... ik ben helemaal geen persoon wat gauw medicijnen slikt maar nu had ik t echt zoiets van: geef me iets wat helpt zodat ik gauw weer verder kan!

Niks hielp, op naar de drogist, die gaven me goed advies en goeie pillen (zeiden ze). Nou na de hoogste toegestane dosis ingenomen te hebben was er na 12 uur nog geen verbetering. Bibberen en zweten in bed. Tot vanmorgen (woensdag) nog geen verbetering. Mn manager heeft een boek genaamd 'you can heal your life'. Daar staat in dat je elke ziekte kunt overwinnen en dat de symptomen gerelateerd zijn aan een onderhuids gevoel.... met andere woorden: je kunt letterlijk opzoeken wat je hebt, dus bijv keelpijn en het boek zegt dan dat je bijv een ruzie niet verwerkt hebt, of geen liefde ontvangen hebt van thuis of wrok hebt voor het een of ander, noem maar op!! Dus mn manager stuurde: wil je weten wat het boek zegt over keelpijn?

NEE DAT WIL IK NIET WETEN!! Jee hoe empatisch kun je zijn!!! ik heb verdomme koorts en keelpijn rot op met je boek!!!!!!!! Ik vraag hier niet om!! Sorry maar ik ben erg gefrustreerd momenteel dat ik ziek ben en nog gefrustreerder dat jij met je boek erbij komt! zout op!

haha! ja, op zo'n moment voel ik me dus echt niet begrepen!

Ik geloof best dat vele ziektes een psychische achtergrond hebben, ik geloof ook dat als je alsmaar denkt dat je ziek bent zeker niet beter wordt, maar er is wel ergens een grens denk ik. Ik word een beetje 'kwaad' als zo'n boek zelfs met een verklaring en zogenaamde oplossing komt voor iemand die kanker heeft. Dat gaat me echt te ver. Dat klinkt voor mij hetzelfde als tegen iemand zeggen die net een geliefde verloren heeft: 'god heeft het zo gewild.' Maar goed..

Nou vanmorgen dus gezegd dat ik niet kwam werken...in bed gelegen tot 12 uur en toen begonnen de pillen een beetje hun werk te doen, ik dacht ik moet naar buiten, iets doen (frisse lucht zegt mam altijd!) binnenzitten daar word ik niet vrolijk van dus ik het werk laten weten dat ik eraan kwam om de kalfjes hun middagmaal te geven. Kon ik iniedergeval nog een paar uurtjes werken en was ik even uit huis.

Prima! voel me al een stuk beter, met de pillen dan wel maar t gaat de goeie kant op. Op de terugweg even een babbeltje bij kirkstall gedaan, daar wisten ze wel een opkikkertje voor mn keel dus een heerlijk (NOT) drankje gedaan wat je door je keel naar beneden voelt glippen....haha. Top!

Nu weer lekker thuis voor het haardje. Het weekend was overigens ook weer top! Zaterdag en zondag had ik vrij!!! Dus vrijdagavond in kirkstall eindigde in Warrnambool (dorp verderop) met mn baas, manager, en nog 4 anderen uit de kroeg. Relatieproblemen onder de gegadigden op en top. De vriendin van een vd kerels mocht niet mee want het was een mannenavond uit....en ik stap bij de kerels in de taxi....Ok nou ik zie mezelf dan maar als een van de mannen! Reuzegezellig in warrnambool, na 50 min komt de manager niet meer de kroeg binnen want hij is 'toxicated' (dronken) nu moet ik zeggen dat je al snel voor dronken aangezien wordt, je moet alleen je bek weten te houden als je naar binnen wil waar sommigen nogal s wat moeite mee hebben. Dus op naar de volgende kroeg. Vodka Raspberry is erg goed te drinken! Een aantal kroegen verder: komt de kerel die zei dat ie mannenavond had de kroeg niet in omdat ie toxicated is...ik weet niet waar ze het vandaan halen maar tis altijd een goeie reden om iemand te weigeren, mn baas stond naast me te zwalken en wist niet meer wat Up en Down was maar die liep gewoon vrolijk overal naar binnen! Nou om 2uur is kroegentijd zowat voorbij en gaat iedereen naar de Nightclub. Mn manager was weer aan het spreken dus ik zei tegen hem; just shut up, don't say anything and just walk in there....en jawel hoor we waren bijna binnen, hadden bijna het entreegeld overhandigd, tikt een bouncer (uitsmijter) me op de schouder: ID please....

WHAT!!!!!!!!!!! You're joking right??!! Tell me you're joking!! I'm 28! Please at least say that I'm 20!! I'm not 17! are you kidding me!!!!!

Dat was het moment dat de manager zn mond opentrok en we verloren waren! (waren we toch al maar anyway!) Hij kon wel even bevestigen dat ik 28 was want ik werkte voor m en hij is de manager van het bedrijf bladiebla!!! Nou de bouncers didn't give a f.ck dus er restte voor mij niks anders dan de taxi naar huis te nemen... De guys wilden mee in de taxi maar ik zei zet me maar op de taxi, gaan jullie maar clubben, we hoeven niet met zn allen naar huis omdat alleen ik niet binnenkom. Zeker weten? jo no worries, have a good time! Dus de kerel van de 'mannenavond' loopt mee naar de taxi, ik dacht netjes hij brengt me galant naar de taxi zodat ie weet dat ik veilig thuiskom. Taxi arriveert springt ie bij me in de taxi!! Ik zeg: waar ga jij naartoe?! met jou mee, zegt ie, haha ik zeg ik dacht t niet, hup schiet op ga naar de nightclub! weet je het zeker? Jaa ik weet het zeker taxi stop en laat hem eruit! Nou nee meneer wilde me niet alleen laten gaan, hij was zogenaamd te bezorgd en wilde me thuis afzetten. Nou ik dacht we gaan niet naar huis. Omdat ik mn auto bij de manager had staan omdat we van daaruit de taxi hadden gepakt vertelde ik meneer taxi dat we daar naartoe gingen. Het kon toch niet lang meer duren tot de rest terugkwam want de club was maar tot 3 u open. Na wat gebel en gesms arriveerde de manager...hij werd afgezet door de taxi... in zn uppie...waar is de rest??! Was ie kwijt geraakt! Hij weet nieteens waar hij woont dus was verbaasd dat de taxi hem thuis had gebracht...wij de baas bellen! waar zit je??! haha het enige wat we konden verstaan was 'chicken' en mocht er nu net een Kentucky Fried Chicken op weg naar huis liggen...! haha, de andere jongens belden dat ze een vriend uit bed hadden gebeld om hen te komen halen, meneer 'mannenavond' was inmiddels in paniek omdat hij echt naar zn vrouwtje moest thuis anders zou zij m wat aandoen, dus hij lag te zeuren als een oud wijf, ik zeg shut up you sound like a women! I thought it was a men's night out! (ik lache echt, wat een situatie weer!) Nou zo'n 3 uur na mn laatste drankje was ik wel weer op en top nuchter en besloot om naar huis te rijden 3 straten verderop.

De dag erna....krijg ik het verloop van de nacht/morgen te horen! haha!

Er bleek alweer een taxi te arriveren bij mn manager dit keer met mn baas erin, hij pikte meneer mannenavond op en reed verder. Iedereen vroeg zich af hoe de taxi het tot de managers huis gemaakt had want niemand wist het adres, blijkt dat dezelfde taximeneer die nacht 3 x op en neer gereden is met steeds een van ons erin. Haha, die moet de avond van zn leven hebben gehad! Waar heb jij gister gereden? Uh van warrnambool naar pfairy, en van Warrnambool naar pfairy en van Warrnambool naar pfairy! hah!

Degene die moesten melken zaterdagnacht om 3.30 kregen het platform niet opgestart en belden mn baas op rond 4uur snachts....we hebben een situatie hier en krijgen de koeien niet op het platform....mn baas niet wetend waar hij uithangt antwoordt: uhhh..ja ik heb ook een situatie hier...kom me maar zoeken richting kirkstall want ik weet niet waar ik ben. Haha! dus een van de werkers op naar kirkstall, geen baas te bekennen, rijdt terug en ziet m in de berm, zeiknat! Hij de baas opgeladen en op naar de farm...in 5 min had ie de boel opgestart hoewel hij er zich niks meer van kon herinneren! zegt ie de dag erna tegen mij: wat heb ik met mn trouwring gedaan?! Nou....ik zeg : zeg niet dat je die verloren bent!!!! Nee zegt ie ik heb m om mn andere hand gedaan, heb m uur liggen plaren om m er vanaf te krijgen! haha! (zn vrouw was vrijdag bij m weggegaan met de boodschap: ik hoor t wel als je nog wil dat ik terugkom)

Dus jah...! was weer lache, brengt je toch dichter bij elkaar zo'n avondje uit!

Zondag ben ik met Pete geweest waterskieen. Zn vrienden met de kids waren er weer bij, erg gezellig! De ouders van zn vrienden waren er ook, ze behandelen je meteen als familie hier, ze wilden me al mee nemen op vakantie met oud op nieuw! Ja als je dan niet meer hier bent kom je maar terug, je hoort erbij nu! hah!

Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same.

nou al met al voel ik me nu weer super, morgen weer lekker er tegenaan op het werk!

xxx dundee!

?

Linda

Hey,
Wat sneu dat je ziek bent geweest. Dat is echt niets voor jou! Maar het verhaal word gelukkig weer ontzettend leuk. Heb je die pot eigenlijk nog gewonnen???
Geniet ervan! Linda

marieke

Oh jah...de pot....haha, nee hij is helaas verloren gegaan aan iemand anders....hey toen ie getrokken werd was binnen 15 min de kroeg zowat leeg, behalve diegene die gewonnen had bleef de hele avond zitten, en denk je dat ie iemand op een biertje trakteerde??? Nope! haha

marieke

hey oh ja de pot...haha, hij is eruit gegaan! binnen 15 min was de kroeg leeg, behalve het stel dat m gewonnen had bleef de hele avond, en denk je dat ze een biertje weggaven??nope! haha

Ellen

Ligt het aan mij of heb je nou twee keer dezelfde boodschap geschreven. Hahaha... Koorts? of Alcohol? Och ja, whatever. Fijn dat je weer beetje beter bent. net op tijd voor een nieuw weekend ;). Have fun.
xx Ellen

Miranda Salmans

Jeeetje wat een belevenissen weer! En gelukkig weer beter. De moraal van het verhaal: je ziet er nog jong uit :-). Geniet ervan en leef!