you won't know what it's like untill you try
Hallo!
Daar ben ik weer! Jah je wordt toch wel weer moe van dat werken, ik ben al 6 dagen een verhaal op mn site aan het zetten, dan heb ik overdag vanalles in mn hoofd maar savonds ben ik te moe om het op de site te zetten!
Vandaag een dagje vrij dus tijd genoeg! Ik ben nog steeds niet voor Foxy aan het rijden, aangezien hij niet meer terug belt en ik te eigenwijs ben om iedereen achterna te rennen! Zo gaat dat hier blijkbaar, hier moet je eerst 10 x iemand bellen om iets gedaan te krijgen! als je een loodgieter, tuinier, dakdekker, wie dan ook nodig hebt bel je eerst voor een afspraak, dan bel je nog 2 x terug om de afspraak zeker bevestigd te hebben en als die afspraak dan staat bel je de weken die eraan voor af gaan nog zeker een paar keer terug om er zeker van te zijn of alles volgens planning verloopt, en als de dag dan aangebroken is dat je vrij hebt genomen omdat ze komen werken komen ze niet opdagen! Dan kun je vervolgens nog een keer gaan bellen en kun je blij zijn als je 2 maanden later aan de beurt bent., Tjee ze moeten hier hogere telefoonrekeningen hebben dan mij!
Maar goed, ik kan door de week behoorlijk veel voor Terry werken nuomdat hij achter ligtdus ik vind het niet erg. En morgen heb ik trouwens mn eerste dienst in de kroeg hier in het dorp dus dan heb ik in het weekend ook mn bezigheden.
Vorige week zaterdag ben ik met Terry en Lucie en 2 stellen geweest uiteten hier in het dorp, en daarna de kroeg in. Erg gezellig zoals de mensen hier zijn, ze laten je meteen thuisvoelen. Een stelgaat binnenkort op vakantie:of ik 10 dagen op hun huis wilde passen!
In de kroeg werd ik voorgesteld aanPete die bij Foxy werkt, 10 min met m gesproken en ik werd uitgenodigd om de zondag mee te gaan kijken naar waterskieen. Ok, altijd leuk, dus
zondagmorgen staat hij met z'n vader en broer en auto en boot hier voor de deur. Ik ingestapt....beetje vreemd, ik ken die mensen helemaal niet en nu moet ik eerst ruim een uur met ze in de auto zitten voordat we bij het meer zijn...haha! Jee dan gaat er vanalles door je hoofd! (wat moet ik zeggen? ik ken ze helemaal niet?! stel ik niet teveel vragen? wat bedoelen ze??sarcastische humor in het Engels! Wat??!!) Haha, nah gelukkig had de vader een dosisgoeie humor en bleef hij vragen stellen aan mij zodat ik gewoonkon antwoorden. haha! Toen hij alles van me wist wat hij wilde weten ging hij vragen stellen als: hoeveel uur hebben jullie in een dag, waarop ik lachte en niks zei verder..
Een uur later, de guys in het wetsuite waterskieen en vaders en ik langs de kant op het picknickbankje, inmiddels aangeschoven een andere vriend en een stel met 2 kleine kindjes.Eentje van 1,5 jaar (Cruz) die steeds op mn schoot kwamzitten, echt schattig, dus ik heb m maar meteen gevoerd, haha!hoefdede ouders dat s niet te doen! Vaders vraagt: hoeveel maanden hebben jullie in een jaar Marieka? Ik zeg 14! Oh ja? zegt het meisje met de baby van 3 weken oud in dekinderwagen, en ik maar denken dat dat overal hetzelfde was! (Ik weet niet of ze nog in extase was van de bevalling maar vaders en ik keken elkaar aan en hadden ons lachmomentje!) Na een heerlijke picknick begon het te regenen en besloten we de boel maar weer in tepakken, op naar het huis waar het stelletje woont... weer een nieuwe omgeving en inmiddels aangeschoven: De ouders van de jongen. Tja, daar zit je dan, een kamer vol vreemde mensen! Weer een raar gevoel, maar hoenieuw de situatie ook is waarin je verkeerdje vindt altijd wel een plekje waar je je dan het meest bij thuisvoelt zeg maar. En dat was vaders, daar had ik het meest mee gepraat dus hij was het bekendst voor mij en daar zat ik dan ook naast op de bank. Hij was mijn 'comfortzone' voor zover ik me echt comfortabel kon voelen. Het moment dat hij mij en Pete afzette bij Pete's huis beangstigde me dan ook wel het meest! Haha, ga niet weg dacht ik!
Eest even met zn allen naar binnen. Binnen zit Pete's huisgenoot en 2 meiden die net eten hebben gehaald. Weer nieuwe mensen! En Pete's vader en broer gaan naar huis! Shit! Mijn hoofd zit vol van alle ontmoetingen en humoristische vertalingen van Engels naar Nederlands, en vervolgens letterlijke vertalingen in het Nederlands omzetten naar begripvolle Nederlandse humor (nog te volgen??)dat ik geen zin heb in weer allemaal andere mensen, kortom ik wil eigenlijk gewoon naar huis! (Naar huis hier bij Terry en Lucy wat behoorlijk voelt als thuis, zeker nazo'n dag!)Dus toen Pete in de auto stapte om eten te gaan halen heb ik m vriendelijk gevraagd of ie me thuis af wilde zetten. Poeh, wat een dag! Jee!
agendaplanning (sinds wanneer heb ik een agendaplanning???):
- motorrijden met een boer hier verderop: hij heeft 2 harleys en binnenkort gaan we met een groepje cruisen (me op een harley, eerst maar s eenpassende helm zien te vinden!)
- over 2 weken gaan we met de familie een weekendje naar Melbourne naar een footygame!
- over 3 weken mag ik 3 weken op hethuis passen hier omdat de family naar Amerika gaat.
- vandaag:zwarte kleren kopen om in de kroeg te werken.
-vlucht verzetten, ik vlieg niet vanuit Melbourne naar huismaar vanuit Perth waar ik op de terugwegnog een aantal weken in Indonesie door zal brengen.
-foto's van Ayers Rock en vanhet snorkelen op de whitsundays komen eraan!
Nou gaat helemaal goed komen!
See ya!
Ha Marieke,
Hehe, het was wel het wachten waard hoor ;). Mooi mooi verhaal!
Even een verzoekje, wil je aub even wat leuke foto's van de harley's voor onze Paul knippen? Ik moest hem laatst namelijk eerlijk bekennen dat de enige Harley die ik opgemerkt had, die van dat schilderijtje was van jou gitaarman. Dan heb ik misschien toch nog een leuk cadeautje voor hem.
Mooi dat je geen tijd hebt om je te vervelen. Ben druk op banenjacht hier. Wat zorginstellingen afgeweest vandaag. Wie weet hoor ik wat. Zondag gaan we op wijntour hier!! Maandag hoef ik dus nog niet te beginnen :p.
We spreken!
xx Ellen