weer in de bewoonde wereld!!!
Sow! weg uit de outback! Kan niet blijer zijn!
ik weet niet wat er gebeurde maar ik kreeg zo'n negatief gevoel over me heen daar.
In Alice Springs had ik al zoiets van, pff nergens zin in, geld bijna op ik wil hier echt niks meer uitgeven. De reis was toch een stuk duurder dan ik dacht, iedere dag weer een briefje van 50 bijleggen om te tanken, werd er een beetje moedeloos van. Ik werd zelfs moedeloos van mezelf diezichzelf zo moedeloos voelde dat ik er nog moedelozer van werd...(??!!)
Ellen wilde graag kameelrijden, eerst had ik zoiets van: hmm ga ik mee of niet? kost weer geld maar aan de andere kant, zitten te mokken over iets waar je toch niks aan kan veranderen heeft ook geen zin en maakt t voor niemand leuker, dus alah! op die kameel! Nou een hele ervaring! echt geweldig! met een stuk of 7 kamelen achterelkaar (2 pers per kameel) en dundee met een touw aan onze kameel gebonden liep voorop. Een paar kangaroos zien hoppen in het national park (tis inmiddels al gewoon geworden).
De dag erna weer verder rijden, en nog een stuk rijden, en nog een stuk rijden. Wat een goeie zin! haha, not. maar toen kwamen we bij Kings Canyon. Je kon een wandeling van 6 km maken door het rotsachtig gebied, nou hop! ertegenaan, even lekker doorstappen! Super, erg mooi daar, foto's komen gauw genoeg! Savonds nog een stuk gereden, en de dag erna een heeeeeel stuk, en de dag erna nog een heeeeeel stuk. Op naar Uluru, ofwel Ayers Rock. Daar een wandeling omheen gemaakt van 10 km. Een indrukwekkende rots en daar had je t ook wel mee gehad. Tja ik kan erniks anders van maken, mn gevoel zei: blij als ik weg ben uit dit nowhere land. dus daarna nog 3 volle dagen gereden.....van smorgens 8 tot savonds 17u, je zou zeggen dat ik wel wat gewend ben als chauffeur maar hier werd ik echt niet vrolijk van.
Vanmiddag reden we Port Augusta binnen: bewoonde wereld en zoveel groene bergen echt prachtig!!!!!!! ineens sloeg alles om en ik had dat heerlijke gevoel weer van Yes!! komt helemaal goed!! We hebben er weer zin in!
Vanavond aangekomen in Melrose, een prachtig plaatsje waar we nu op een prachtige camping staan, in de bergen, inmiddels overal kampvuurtjes want hoe lager we nu gaan, tja hoe kouder t wordt, maar goed wat maakt t uit ik heb mn levensstrategieen al uitgedokterd! 2 paar sokken waar de fluffy joggingbroek ingestopt wordt, 2 hemden, een tshirt een trui en een vest met muts, de muts over t hoofd en de touwtjes geknupt, de slaapzak in, deze heeft ook een muts eraan dus die gaat ook nog over t hoofd en ik kan m helemaal aantrekken totdat er een klein gaatje blijft voor te ademen! super! Twordt wel steeds lastiger om op te staan smorgens!! en nog erger: van de kou snachts gaan plassen...ohhh echt wachten tot mn blaas bijna ontploft en dan moet je wel! maar goed er zijnvele wandelroutes hier dus morgen heerlijk een dagjewarmlopen op mn afrolschoenen! echt aan te raden! lopen beter dan wandelschoenen! heerlijk!
groetjes!!!!!!
Je maakt heel wat mee daar ! Misschien niet allemaal even leuk maar wel op en top avontuurlijk. Ben heel benieuwd wat het allemaal met je ngedaan heeft als je terug komt. Ik wens je heel plezier en goeds daaro !
Greezt Victor X
thanx vic, komt helemaal goed!
Moet jij denkstijlen trouwens nog volgend jaar?