mrsdundee.reismee.nl

Hutspot!

Jojo!

zijn we weer!

We zitten inmiddels met zn achten in huis hier! De zus vd baas met haar man en 11jarige zoon kamperen hier in de achtertuin met hun caravan. Heftig mentaliteitje, zijn niet op hun mondje gevallen en zeggen alles wat in hun op komt. Wat wij 'niet netjes' vinden of ik hoor mn mam vroeger nog zeggen 'ssstzoiets vraag je toch niet?, das niet netjes' kan hier allemaal!

Verder is Adam, mn collega uit Brisbane er ook nog bij. Een beer van een kerel. Aardige jongen, een echte goedzak, laat wat teveel over zich heen lopen. Deze zal later in de soap terug komen als Sjakie van Flodder (is alleen 150 kilo zwaarder dan Sjakie dus dat moeten jullie er maar even bijdenken dan).

Maar tis wel te doen, zijn aardige mensen hoewel je er een soap over kan schrijven! (isin de maak, volgt een dezer dagen!)

Desalnietemin!We hebben vannavond groentesoep enWortelestamp gemaakt! haha! Natuurlijk weer voor heelAfrika gekookt! (voor de kampgangers onder ons: De groentesoep is niet aangebrand en kwam ook niet uit blik! heeft toch aan de tomatensoep gelegen..)

Nou dat was t even voor nu!

groeten!!!!

Ps Sally Spectra en Ludo Sanderskomen ookin de soap voor.

de rest volgt!!

Peet

Had je daar iemand om te roeren zeker!!!!

Pee

Nou flame grilled soup is erg lekker hoor al zeg ik het zelf. Soep moet je shaken, ik weet niet wie die Peet is maar die heeft er dus helemaal geen verstand van.

marthijn

mmh 150 kilo zwaarder als sjakie.. er lijken wel veel mensen op mij daar..

marieke

haha!