mrsdundee.reismee.nl

Rockhampton

Hey!

We zitten in een motel in Rockhampton. Een 5 persoons appartementachtige ruimte waar ellen, ik, Adam (collega) en de baas slapen. Nou ik heb in het begin ooit verteld over een snurkende vrouw in t hostel in Sydney, nou mn baasdiezaagt echt15 bossen op een nacht om! maar ja hij betaald ook voor ons dus hij mag dat!

Gelukkigkunnen we wel de tussendeur sluiten en houdt die tmeeste motorzaaggeluid tegen. Meine Jote man!

Morgen nog werken en zondag een dagje vrij!!! heerlijk! (kheb ook wr s gewerkt...!)

Vanavond heb ik met Ellen bij een italiaans restaurant gegeten, de macdrek en de hungry jacks komt me inmiddels de nek uit! Heerlijk gegeten. Ze vroegen bij binnenkomst al of we niet eerst de prijzen wilden zien voordat we gingen zitten! Jah we zien er nogal backpackie uit heh, enonze mooieegale teint verraad alles haha, De mensen die hier gaan zonnen zijn de toeristen en niet de australiers, die mijden de zon! stelletjemelkflessen hier!

Oh ja trouwens een paar dagen geleden is er een stuk uit mn kies gebroken, niks geen pijn aan (Kies isdood)maar wel aan mn andere kies, zegt de baas s avonds, ik weet wel iets tegen de pijn, ik al meteen van, nee zo erg is het niet (kon geen thee of ijs meer verdragen maar goed) en ik houd niet van medicijnentroep. Geloof me nu zegt ie dit is echt goed spul, een kauwtablet en de pijn is weg. Hij geeft Adam geld die vervolgens meteen naar de winkel spurt om mij een of andere wazige kauwtabletten te gaan halen! Na ja, dan moest ik r maar aan geloven! Hey ik kauw op die tablet en het wordt een schuimaanval in mn mond! Je kent t wel die honden die schuimbekken, nah zo zag t er ongeveer uit! Dat t nu echt geholpen heeft kan ik niet echt zeggen, maar dan moet ik er ook om de 4 uur een innemen, nah laat maar!

We hebben op de bouw een paar kerels rondlopen die voor helemaal geen tanden meer hebben! Keith, best een nette kerel totdat ie zn mond opendoet, WHOHOWWW! fietsenrek van 5 cm! kan een vrachtwagenband tussen!haha, sorry begin een beetje melig te worden hier!

Dus..!! uhhh..tjah dat was het eigenlijk wel weer!

Cheers! (nee mart niet proost maar gewoon doei!)

dundee

annie en debby

He Marieke

We genieten van je verhalen!!! We wensen je nog heel veel plezier en nog proficiat met je peettanteschap!

Gr uit Heytse

Bond

Hee flop, Ja ik weet het!! Duurt ff maar dan heb je ook wat he!. Fijn dat je het naar je zin hebt daaro!! En toch maar weer trucke.. Kei ruig maedje. Je redt je wel ik hoor het al!! Wij gaan morgenvroeg om 06.30 uur richting Friesland voor Ivo's vrijgezellen feest op Schiermonikoog!! 9 mafkezen vertrekken vannuit Lauwersoog per boat richting Schier om dat hele eiland op z'n kop te zetten 2 dagen lang... hahaha Zullen wel wat gewend zijn na al onze weekendjes Friesland en manne weekenden Schier!! Nou take it easy there en als ik volgende week mn microfoon binnen krijg dan meld ik me wel dan kunnen we skype!!! Have a nice weekend Dundee!!! Speak to you soon girl!!! "Handdoek" Dooooeeeegg xxx