dundee goes trucking!
Hallo!
Weer een interessant dagje vandaag..!
We hebben eerst heerlijk uitgebreid ontbeten op onze vrije dag! Daarna naar de Dam geweest hier vlakbij en heerlijk in de zon gelegen daar in t grasveld! (ja ja de zon is weer volop aanwezig!) We hadden onze Ozzieburen die overdag wel hard werkenbeloofd om te koken vandaag dus ook nog even boodschappen gedaan.
Gebakken aardappelen (smaken beter dan de bintjes in NL!) met bloemkool en champignons met (hoe verrassend dan ook:) champignon roomsaus!! En natuurlijk een heerlijke salade ala dundee!We dachten voor heel Afrika gekookt te hebben maar 2 ozzies en 2 dutchies kunnen er samen wel wat van en er bleef maar weinig over!
Aan ditoverheerlijke avondmaal ging echter nog wat vooraf:
Er zitten hier een aantal slopers op de camping diet ziekenhuis hier in het dorp aan het slopen zijn. Eentje kwam langs onzetent lopen vanmiddag en vroeg ofwe een biertjekwamen drinken, dan slaan wij gretige Hollanders natuurlijk nietaf! En zo kwamen we aande praat entoen ze hoorde dat ik kontruckdriven zeiden ze: danhebben we jouw nodig! Onze baas is nu mee aan t slopen en omdat hij geen chauffeur heeftmoet hij steeds zelf op de truck springen om t spul weg te brengen. Dus kom vannavond maar even langs danstellen we je evenvoor aan de baas!
Zo gezegd zo gedaan, ik met een van dieslopers op naar de baas die ook op de camping zit hier. Nou 5 minuten en ik stond weer buiten: morgen beginnen! Natuurlijk moesten ze lachen toen ik zei dat ik t stuur normaal links heb zitten! Maar komt wel goed, de baas rijdt morgen 1e ritje met me mee en dan moet t verder goedkomen. Ga wel met een kieper rijden wat ik nog nooit heb gedaan (maar wel een Scania met neus! voor chris: SCANIA!) De baas vertelde me dat ik wel even moet leren hoe dat allemaal werkt met zo'n kieper want als je niet recht staat met je wagen dat kiepert ie er letterlijk af! Maar ja gaat goed komen!
Morgenvroeg om 6.15 u wordt ik hier opgehaald met een busje (haha mag ik eindelijk ook s in zo'n werkbusje zitten, ga ik wel naar de kerels fluiten!!)
Nah dus, zou voor een paar dagen werk zijn maar t bedrijf is gevestigd in Rockhampton en ze hebben binnenkort in Townsville nog een klus dus wie weet, heb iniedergeval een voet tussen de deur nu! En anders heb ik weer een mooi zakcentje om verder te gaan. Geen vragen stellen gewoon doen!
Nou dit was t nieuws voor vandaag, till next time!
grtz dundee
Hey meid super! Trukcy Miss Dundee. Have fun en laat die Ozzies maar zien wat girlpower is. X wendy
Wel belle als je un leuk ritje hep
Hey Marieke, kei gaaf zo'n scania! Heb vroeger heel wat bouwpakketjes van zo eentje gemaakt dus ik wil wel graag foto's.
En ik weet toch niet zo goed wat rechts en links is dus het stuur is voor mij niet zo boeiend.
Vanavond is 't spannend, maar 't komt wel goed.
En ik gun jou het lekkere weer wel maar het is extra vervelend als het hier met bakken uit de hemel komt.
Groetjes!!!!
Hey Mariesjen!!! Ik lees je verhalen iedere keer weer met smacht! Echt ongelofelijk wat je allemaal meemaakt, beleefd en doet! Helemaal tegek, go on.... x