Townsville
we hebben gister Townsville bereikt! De stad waar ik t komende half jaar ga wonen bij mn nieuwe aussiefamily! Ik heb gister contact met ze gehad en ze kunnen niet wachten om me te ontmoeten en dat is wederzijds!Ze wilden al een keer afspreken voor lunch deze week en de man moet afvallen dus ik heb beloofd met m te gaan joggen. Ik heb met mn grote mond gezegd dak wel voor m uit renen hij me moet proberenin te halen en dat ik m af ga matten.
(ik denk dat ik deze week nog even flink moet trainen!!)
We zijn nu aant wachten bij de Ferry om over te steken naar Maggie!! (magnetic island)
We hebben een Maggie Madness pakket geboekt. 2 overnachtingen inn hutjeop magnetic island tussen de koala's en kangaroes. Het laatste uitstapje samen met Ellen. Ze zal me van het weekend bij de family droppen en zelf haar reis vervolgen. We hebben een toptijd gehad!
Jullie horen wel weer!
Als ik jou was zou ik inderdaad gaan trainen, ben namelijk al een paar keer met je naar de bar toe gerend en toen waren we allebei al bekaf!!! hahaha Maar ook dat komt goed maedje. Veel plezier nog ff met Ellen en geniet ervan!! Have fun and Take care mindy!! xx
haha! jah die bar, daar hebben we veel steun aan gehad!!!
Hallo Marie, geweldig wat je allemaal al hebt meegemaakt in die korte tijd .Ik hoop dat je ook de komende tijd bij jou nieuwe gezinnetje je hartstikke thuis zult voelen.(zal wel). Groetjes en veel succes!!!
Ha, un paar jeurkes teruk hupse nog legertraining gehatj op kamp of is det dr alweer aafgesleate? Haha Grtn oet Helje.
haha jaja, dat had ik ook op mn cv staan toen ik solliciteerde!