Hervey Bay
hoi hoi!
benik weer! dit x vanuit t strand waar we met 4 nederlanders lekker liggen te nietsnutten!
Gisteravond met 6 nederlanders lekker bij elkaar gezeten op de camping met heeerlijke lambrusco! jammie! alles is hier maar 3 x zo duur als in nederland dus extra genieten van iedere druppel!
Ik heb inmiddels het idee van fruitpicking even laten varen omdat t erg lastig is om daar werk in te krijgen momenteel,mede door de overstromingen is het seizoen verlaat en erg veel backpackers zoeken werk. geen probleem! Ik heb me via een internetsiteingeschreven als au pair en dat is mn nieuwe missie!
Heb al verschillende reacties gehad van gezinnen, 1 erg leuk gezin uit Perth met een nederlandse moeder en australische vader die hun kinderen 2talig opvoeden. Maar dan moet ik 2 uur terug naar beneden naar Brisbane, daar op t vliegtuig stappen en 4,5 uur vliegen naar Perth, ja zo groot is het hier! Dus kijk nog even verder of ik Bovenin (Northern Territory) een gezin kan vinden dan kan ik de richting blijven volgen die ik al uit aan het gaan was, en daarbij schijnt Northern Territory schitterend te zijn!
Dus we wachten nog f n paar dagen af..
Morgen gaan we met het fries stel wat hier is richting Noosa (1,5 u rijden naar beneden). Daar schijnt de grootste markt van Australie te zijn, dus even checken!!
Nou uh we amuseren ons hier wel!tot de volgende update. check also de foto's van t strand, me springend.Gekniptmet mn geweldigefototoestel waar ik steeds meer opties op ontdek! haha!!see ya!!!!
Hey Marie, ik denk dat ik toch maar eens, OOOOOOit eens, in een vliegtuig stap en ook eens naar Australië vlieg. Kei leuke en mooie foto's. Geniet maar lekker and find what you're looking for.