Sydney
Zo daar ben ik weer, nu in het zonnige Sydney.
Gisterochtend om 6uur werd ik fijn gedropt bij het Backpackershostel in Sydney. Gelukkig was er nog een plaatsje vrij op een kamer zodat ik meteen naar boven kon! Ik moest alleen stil zijn want er lagen nog mensen te slapen, zeiden ze bij de receptie. Ok!! Das maf, je krijgt een pasje van de deur net zoals in een hotel, je maakt de deur open en er liggen nog 3 anderen te slapen!! heel raar idee, wel grappig.
Niet zo grappig is dat ik onder mij (ik lig boven in t stapelbed, joehoe!!) een vrouw heb liggen van zo'n 150 kilo als t niet meer is, waar ik helemaal niks op tegen heb want het is een kei leuk mens maar dat haar snachts vanalles dwars zit daar heb ik wel wat op tegen! Ze SNORKELT kei hard, Ze Kreunt en praat en mompels en ze stikt er bijna in zo'n geluiden komen eruit! echt serieus een olifant met een verkoudheid is er niks bij!
Om 5 uur vanochtend kon ik t niet meer aanhoren en heb ik mn rugzak gepakt en ben naar Sydney Harbour gelopen. Toen ik onderweg op de kaart zat te kijken vroeg een jongen waar ik naartoe moest, ik zeg: naar t operagebouw!
What are you going to do there? vroeg hij.
Nou uh just watch at the operabuilding and the harbourmate!
Noublabla hij verklaarde me voor gek want het was wel een uur lopen, nou ik had daar wel zin in na een stevig nachtje oorruis dus hoppa!
Erg mooi hoor! En net toen de zon op begon te komen kwam er even een mega schip binnen varen, te gek!Zie foto's
gday and no worries!
Hé Marieke,
Ik geniet van de mooie foto's en de verhalen op deze site. Geweldig dat je dit kan en mag doen. Geniet er vooral zelf heel veel van en pas goed op jezelf.
Greetz en een dikke X,
Victor